En İyi Android Fotograf Düzenleme Uygulamaları

Merhabalar, yakın bir zamandan beri sıkça aldığım; "Fotoğraf düzenlemek için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?" sorununa yanıt vermek istedim. Benim uzun zamandır kullandığım, hiç pişman olmadığım birçok uygulamanın bir araya gelse dahi yapamadığı özelliklere sahip "Toolwiz Photos" ve "Snapseed" uygulamalarını kullanım deneyimlerimi siz okuruma anlatmak istiyorum.

Android Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

  • Toolwiz Photos

Uygulamanın benden aldığı ilk puanı fotoğraflara filigran ekleyebiliyor olmasıydı. Bununla kalmayıp oluşturduğumuz çalışmalarımızda olağan üstü muhteşem fotoğraflar elde edebiliyoruz. Ayrıca kullanımı kolay güçlü birçok uygulamayı geride bırakacak başarılı efektleriyle ve araçlarıyla bütün photoshop araç takımını bizlere sunuyor olması üstelik tamamen ücretsiz ve reklam kesinlikle bulunmuyor. İçerisinde bulunan 120'den fazla profesyonel araçla Toolwiz bize, resimleri düzenleme ve güzelleştirme olanağı sağladığı hatta fotoğraflarınızı sanatsal bir başyapıta dönüştürebiliyor.  Benim gözümde en başarılı fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.


  • Snapseed

Snapseed, google tarafından geliştirilen başarılı bir fotograf düzenleme uygulamasıdır. Jpg, Dng, Raw gibi dosya formatında ki fotoğrafları da kolaylıkla düzenleyebiliyoruz. Araç ve filtreler dahil 180 den fazla özellikleri bize sunuyor. Ayrıca Raw dosyalı uzantılı fotoğraflarınız varsa telefonunuzda bu uzantılı çalışmalar yapmak istiyorsanız kolaylıkla bu uygulamayı kullanabilirsiniz.



Bir sonraki yazımda ise sizlere android en iyi video düzenleme aracını anlatmak istiyorum. Şimdiden güzel çalışmalar diliyorum. 

CONVERSATION

1 yorum:

  1. Sitemizde yer alan pdf formattaki içerikleri mobil cihazlarınızda rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz fakat direkt olarak kitap okuma maksadıyla oluşturulmuş uygulamalar size daha fazla deneyim sağlamaktadır. Bu aşamada sizlere ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz Android E-Kitap uygulamalarını aktaracağız. Listede yer alan tüm aplikasyonları Play Store üzerinden arayarak bulabilir ve mobil aygıtlarınıza indirebilirsiniz. Android E-Kitap Uygulamaları

    YanıtlaSil

Yukarı
Çık